Nohejbal se v Husovicích stává tradicí

Nohejbalový turnaj Výkop 2014

Poslední květnovou sobotu se sešlo deset týmů amatérských nohejbalistů na turnaji Výkop 2014, pořádaném občanským sdružením Živé Brno. Turnaj, finančně podpořený městskou částí Brno-sever, se konal již třetím rokem. Tento turnaj, na kterém se schází nejen obyvatelé Brna-severu, ale i jiných městských částí, se tak pomalu stává každoroční tradicí a je oblíbený nejen mladými nadšenými sportovci, ale i staršími nohejbalisty, kteří při hře dávají těm mladším často hodně zabrat.

Invalid Displayed Gallery


O vítězství se na hřišti husovického Sokola nadšeně popraly tříčlenné týmy složené z amatérských sportovců. I přes horké počasí se hrálo celý den a vítězné týmy byly vyhlášeny v pozdním odpoledni. Ceny pořízené z finančního příspěvku městské části předal hráčům předseda sportovní komise a zastupitel Mgr. Jan Mandát a tiskový mluvčí Živého Brna Jakub Solař.

Další turnaj je připravován na poslední týden v srpnu, o detailech bude sdružení informovat na svých stránkách www.zivebrno.cz.

Invalid Displayed Gallery

Autor Erik Měkyna 19 Článků
Předseda Spolku Brno-sever, provozovatel DnešníBrno.cz. IT specialista, analytik, ekonom, absolvent VUT. Milovník Brna, knihomol, sportovec a politik.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..