Petice proti kamionům na Lesné

Petiční arch je ke stažení pod textem

Vážení spoluobčané,

dovolujeme si vás požádat o pomoc. Jsme znepokojeni tím, jak se v posledních měsících stalo ze Seifertovy ulice na Lesné parkoviště kamionů. Tyto kamiony, parkující v rozporu se zákonem zejména na ulici Seifertova, ohrožují řidiče i chodce a poškozují obrubníky.

Bezohlednosti jejich řidičů a majitelů policie i samospráva jen tiše přihlížejí. Domníváme se, že by tuto nepříjemnou situaci pomohly vyřešit dopravní značky „zákaz stání“ umístěné po celé délce Seifertovy v obou směrech.

Pokud vám kamiony na Lesné také vadí, věnujte prosím pár minut času podpisu naší petice a pokud to bude jen trochu možné, dejte ji prosím podepsat i rodině, přátelům a sousedům. Jen tlak co největšího množství občanů může tento problém změnit.

Podepsaný petiční arch, který najdete ke stažení zde, můžete vhodit do schránky Patrika Pávka – Heleny Malířové 4, do schránky občanského sdružení Živé Brno – Těsnohlídkova 11 (roh Těsnohlídkovy a Merhautovy) nebo předat osobně v počítačovém obchodě Profis – Nováčkova 9 od 10 do 17 hodin panu Eriku Měkynovi (mobil: 603 471 671). Předání petičních archů si můžete rovněž domluvit na emailu petice@brnosever.cz. Podepsané petiční archy předáme přímo k rukám primátora Statutárního města Brna.

Aktuální informace k petici a problematice kamionů na Lesné budeme pravidelně zveřejňovat na informačních stránkách www.brnosever.cz.

Petiční arch ke stažení: Petice za omezení parkování kamionů na ulici Seifertova (.pdf)

Kontakt: petice@brnosever.cz

Petiční výbor:

Patrik Pávek, Heleny Malířové 4, 638 00 Brno – oprávněn zastupovat členy petičního výboru
Bc. Petr Havelka, Skryjova 8, 614 00 Brno
Mgr. Jan Mandát, Elgartova 29, 614 00 Brno

Autor Patrik Pávek 5 Článků
Zaměstnanec státní správy, 42 let. Hrdý otec, zahrádkář, občan Brna-severu.

2 Comments

  1. Odevzdal jsem Vám do schránky petici s deseti podpisy (mým + 10 řidičů linky 46) dne 17. 8. 2014.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Petice proti kamionům na Lesné bude ukončena 30. září 2014 | BRNO-SEVER | Stránky o městské části Brno-sever | Brnosever.cz
  2. Vyjádření policie k parkování kamionů na Lesné | BRNO-SEVER | Stránky o městské části Brno-sever | Brnosever.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..